Om vejgaard køreskole

kørelærer og ejer

Jeg hedder Morten og er indehaver af Vejgaard køreskole. Jeg er født i 1974 og bor i Vejgaard sammen med min familie. Jeg har været uddannet kørelærer siden 2008 og har stort set lige siden været ansat ved Vejgaard-Hasseris-Vestbyen (VHV)køreskole. Siden 2010 har jeg stået for undervisningen af alle teorihold i Vejgaard samt kørt med en stor del af eleverne – ca. 80 om året og har de sidste mange år stået for den daglige drift. Den 1/1-2022 købte jeg Vejgaard afdelingen af VHV Køreskole. Jeg har derfor en stor erfaring som kørelærer, og møder næsten dagligt tidligere elever rundt omkring i Vejgaard

I 2017 tog jeg uddannelsen som særlig godkendt kørelærer, og har siden også undervist på kørelæreruddannelsen. Jeg har derfor også uddannet en del kørelærere.

Som underviser er jeg meget rolig og tålmodig. Uanset hvad din baggrund og dine behov er, er det er vigtigt for mig, at du som elev får mest muligt ud af undervisningen.

VOres biler
Jeg kører i en Ford Focus (mild hybrid) fra 2024. Det er en lækker bil med masser af udstyr, som er nem at betjene.
 
 
KØrelærer

På Vejgaard køreskole vil det primært være mig du møder, både til teori på bane og i skolevognen. Hvis jeg har travlt, kan jeg også i perioder have en eller to kollegaer til at hjælpe mig.

Lokaler

Teoriundervisningen foregår i et dejligt lyst lokale på Hadsundvej 56a i Vejgaard. Der er altid mulighed for at få en varm kop kaffe eller en kold sodavand.